Stop konflikten

KURSUS: STOP KONFLIKTEN

Står du midt i en konflikt på arbejdspladsen? Eller oplever du at samarbejdet på arbejdspladsen er hæmmet af lurende eller hyppige småkonflikter? Lær at stoppe konflikterne og (gen-)etablere hensigtsmæssige  samarbejdsrelationer. 

 

På dette kursus lærer du at spotte konflikter i deres vorden, afmontere dem og etablere rum, hvor man kan arbejde sammen med plads til uenighed, forskelligheder og konstrutiv debat. Du lærer at analysere og intervenere i alt fra en interessekonflikt mellem to parter til en strukturel konflikt i organisationen. 


Kurset klæder dig på til at håndtere de konflikter, der er omkring dig. Er du leder, arbejdsmiljørepræsentant eller har du på anden vis et ansvar for det psykiske arbejdsmiljø, bliver du her i stand til at arbejde med konflikter - også når du selv er en del af dem. 

Vi faciliterer også gruppeudviklingssamtaler eller laver skræddersyede løsninger til jer i form af temadage eller workshops.

Leder du efter et kursus i at håndtere børn/unge eller voksne med udadreagerende adfærd, så kig på vores kursus "Low Arousal i Praksis". 

Vil du gerne høre mere om kurset "Stop konflikten!", så udfyld kontaktformularen nedenfor og du modtager mere information om indhold, dato og sted. Du er også velkommen til at skrive eventuelle spørgsmål i beskedfeltet.

 
 
 
 

Hvem er vi?


Mikkel Mojo Møller Johansen er sociolog, systemisk proceskonsulent og reserveofficer. Han har undervist ledere, soldater, journalister, lærere og mange i andre i konfliktforebyggelse og konflikthåndtering - fra den tavse konflikt mellem kolleger på arbejdspladsen til mødet med den aggresive borger. 


Sophie Ferdinand Ellgaard har gennem mange års aktivt virke som reserveofficer undervist i kommunikation, kultur, køn, stresshåndtering, konflikthåndtering og meget mere. Hun er uddannet i psykisk førstehjælp hos psykiatrifonden. 


MOJO FERDINAND APS

FØLG OS

LinkedIn

Facebook

FÅ VORES NYHEDSBREV

Vi sender maksimalt ét nyhedsbrev i kvartalet.